E-book 'Maar het is toch weekend?'
Leer om te gaan met de verleidingen in het weekend...

Leer om te gaan met de verleidingen in het weekend...

Welke associatie heb jij met het weekend? Een wijntje, biertje of de chips? Of misschien is het enige waar je aan denkt rust op dat moment. Alles is mogelijk…

In de praktijk zien wij vaak dat het weekend de dagen zijn waarop mensen los gaan en weinig rekening houden met wat ze eten en soms ook drinken. Dan heb je zo je best gedaan doordeweeks en dan beloon jij jezelf met wat lekkers in het weekend. Alleen in veel gevallen merken wij dat het weekend vaak meer verleidingen heeft dan we elk weekend weer van te voren op hadden gehoopt.

We zien vaak ook dat we gevoeliger zijn in het weekend, omdat we de gedachte hebben: ‘Ja, maar het is toch weekend?’.

Daarom hebben wij dit E-book gemaakt met tips om van het weekend een gezond feestje te maken.

Dit e-book is niet alleen te gebruiken in het weekend maar kun je eigenlijk op alle momenten van verleiding inzetten. Denk bijvoorbeeld aan een dagje weg, een vakantie etc. 

Online
leefstijlprogramma

Met persoonlijke begeleiding van een leefstijlcoach en diëtist ga je aan de slag om een gezond leefstijlplan te creëren en vast te houden.

Handige e-books voor iedereen

Diverse e-books hebben wij gemaakt met tips en recepten. Denk hierbij aan: hoe creëer ik een gezonde bbq of hoe kom ik de winter gezond door?

Persoonlijke
begeleiding

Wil jij online gecoacht worden door een leefstijlcoach of diëtist? Dat kan. Met elke hulpvraag kan je snel en gemakkelijk bij ons terecht.

E-book
'Het is maar weekend'

Leer om te gaan met de verleidingen in het weekend… In dit E-book lees je tips om van het weekend een gezond feestje te maken!