Waarom kiezen voor Discover Your Balance?

Joejoe, wat leuk dat je tijd neemt om deze blog te lezen. Mijn naam is Rosella Berghuis en inmiddels alweer ruim 12 jaar diëtist en tevens sinds paar jaar leefstijlcoach. Ik geloof dat gezonde voeding voor iedereen anders is en daarmee ook iemand zijn of haar totale leefstijl. Graag neem ik je mee in diverse onderwerpen uiteenlopend over mijn visie, ervaringen tot onderwerpen die ik relevant vind toe te lichten. Ik geloof niet in een bepaald dieet, ik geloof in een leefstijlplan op maat met behulp van gedragsverandering. Dat gaat jou uiteindelijk verder helpen.

Een online programma gericht op leefstijl? Ja, mooi he. Vinden wij ook 😊.

Als jij op zoek bent naar: 

  • Een leven zonder regels omtrent je leefstijl
  • Een leven zonder het tellen en kennis van calorieen 
  • Een leven waarbij je kan genieten van spontane uitjes en etentjes
  • Een leven waarbij je geen onrust meer ervaart in het maken van keuzes

Dan kan ons programma wel eens geschikt zijn voor jou. Wellicht wil jij ook

Nooit meer:
– een hongergevoel ervaren
– op dieet
– een schuldgevoel na iets gegeten te hebben wat jij bestempeld met fout, maar vooral kunnen genieten

Als jij je herkent in bovengenoemde punten of in een aantal van deze kan ons online programma echt iets voor jou zijn. Wij richten ons op zowel kennis overdragen maar ook echt de gedragsverandering hiervan. Niet voor niks is het VIP-programma ook een jaar. Soms als programma’s kort duren, is het mooi voor de kennis maar de uitvoering op de lange termijn blijft de grootste uitdaging. Als jij wel de discipline hebt en vooral op zoek bent naar de tips/tricks, dan is er ook zeker niks verkeerds aan het korte programma en kan het erg helpen.

Ik gun iedereen vrijheid in hun leefstijl. Niet opstaan met de gedachte hoe het weer anders MOET. Want het woordje moeten zijn we goed om te gebruiken voor onszelf als we willen veranderen. Het verschil om te willen veranderen in je leefstijl en te moeten veranderen is een enorm verschil. Extra belangrijk dat wat jij doet ook echt achter staat en wilt. Als jij iets wilt, gaat het makkelijker dan dat jij je zelf wéér iets oplegt wat jij MOET van je zelf. Want vaak bij het woordje moeten gaat er ook meteen een nieuwe regel gepaard. En juist daar willen vanaf.

Net als dat we af willen van:
– een haat-liefde verhouding met de weegschaal
– niet met liefde tegen jezelf praten in de spiegel
– dat afvallen een straf wordt

Het leven is leuk, en dat gun ik iedereen. Leefstijl is leuk, eten is leuk, beweging is leuk evenals ontspanning en rust. Maar allerbelangrijkste dat dit allemaal in de juiste balans is. En nee, je kan niet overal de focus tegelijkertijd op leggen dan gaan we weer dingen afraffelen. Maar je kan zeker wel aan de slag met de kleine stapjes. En binnen de modules zijn de stappen klein, en zo uitgespit dat het ook makkelijk te volgen is. Laagdrempelige modules, laagdrempelige werkboeken & e-books evenals laagdrempelige filmpjes. En ook niet onbelangrijk, we hebben tussentijds ook lekker laagdrempelig contact.

Als je ook nog eens kiest voor het VIP-traject zien we elkaar zelfs live. Hoe mooi is het om daar de mooie stappen te maken. Lekker brainstormen, sparren en bekijken wat jij nodig hebt om alles wat je hebt geleerd ook echt toe te passen.

Oftewel, op weg naar jouw ideale leefstijl met Discover Your Balance is mogelijk. En het is zelfs leuk om mee aan de slag te gaan. Je doet het ook nooit alleen 😊.

Wil jij ook aan de slag met jouw leefstijl? En wil je jouw leefstijlplan maken met hulp van mij? Check dan snel onze pakketten of plan vrijblijvend een kennismakingsgesprek in. Ik kijk er naar uit om met jou aan de slag te gaan.

E-book
'Het is maar weekend'

Leer om te gaan met de verleidingen in het weekend… In dit E-book lees je tips om van het weekend een gezond feestje te maken!